Jessica Fiorentino https://pornlux.com/pornstar/jessica-fiorentino. Check out cuckold doggy porn at Pornlux.com. DogHentai - ZoophilieOnline - PornAnimalVideo immediate apex ai everix peak immediate core z-lib singlelogin zlib Kmspico ile lisanssız yazılımları etkinleştirin. Microsoft Office, Windows gibi programlara lisans almadan tam erişim sağlayın. Özelleştirme ve kullanım kolaylığı sunar. z-library zlib project

Check İnternet Kontrolü Mobil Uygulaması

Check Mobil Uygulaması Nedir?

Çocukların günlük hayatın dijital dünyasında yaptıklarını ebeveyn olarak kısıtlamanızı değil kontrol ve eğitici yönlendirmeleri ile raporlayıp eğitici zengin görselleri ile çocuk ve ebeveyn arasındaki iletişimi güçlendirmeyi sağlamayı amaçlayan bir mobil uygulama girişimidir.

Check İnternet Kontrolü Özellikleri

İnternet Kontrolü

İnternet ve Uygulama giriş zamanlarını kontrol altında tutarak eğitim ve derslerden uzak kalmanın önüne geçilebilmektedir.

Konum Takip

Belirlenen zaman dilimlerinde konum bilgileri alınarak düzenli konum kontrolü yapılabilmektedir.

Uygulama Kontrolü

Cihazda yüklü uygulamaları istenilen zaman aralıklarında çalışmalarını engelleyebilir. Çalıştığı yada engellediği zamanların raporlarını alabilirsiniz.

Eğitim Kontrolü

Aile danışmanı ve psikoloğumuzun ortaklaşa hazırladığı, internetin zararlı taraflarına vurgu yapılan ve verimli kullanım için ne tür uygulamaların yapılması gerektiğini anlatan kısa eğitim videoları ile tüm aile bireylerini bilgilendirebilirsiniz.

 

İnternet Güvenliği

Şeffaf ve herkese açık internet ortamında çocuğunuzu kumar, intihara yönlendirme, çocukların cinsel istismarı, uyuşturucu, sağlık için tehlikeli madde, fuhuş, müstehcenlik, ırkçılık, terör, şiddet, zararlı yazılım vb. sitelerden uzak tutmayı sağlıyoruz.

İnternete giriş zamanlarını belirleyerek, çocuğunuzun çalışma saatlerini belirleyebilir veya kontrol altında tutabilirsiniz. Uygun zaman planlaması ile hem eğitimi aksatmamış hemde eğlenebilmesini desteklemiş olursunuz.

Ziyaret edilen ve engellenen sayfaların düzenli raporlarını alabilirsiniz.

Konum Takibi

Dışarılardaki tehlikelerden habersiz hangi güzergahlardan geçtiği nerelere uğradığını görmek istediğinizde,

uygulama üzerinden konum bildirim zamanını değiştirerek belli aralıklarda konum bilgisini kayıt altına alınmasını sağlıyabilirsiniz.

Uygulama Kontrolü

Çocuklarınızın mobil cihazlarındaki yüklemiş olduğu uygulamaları görebilir. Zararlı olanları kullanıma kapatabilirsiniz.

Ayrıca yüklü uygulamalara günlük istediğiniz zaman dilimlerinde çalıştırmalarını sağlayabilirsiniz.

Eğitim

Çalışmalarımızın çekimleri sürmekte olup, İşitme Engelli bireylerimizi de düşünerek Mustafa YAVAŞ ‘ın desteği ile video çekimlerimiz İşaret Dili ile sizlere sunabileceğiz.

  • İnternet Bağımlılığı (Yayında, İşitme Engelli Tercümeli)
  • Doğru Örnek Misin?
  • Çocuğunuzu Cinsel İçerik İzlerken Görürseniz Ne Yapmalısınız?
  • Çocuklarımıza Cinsel Eğitim Nasıl Verilmelidir?
  • Sanal Ortamda Çocuğumuzu Nasıl Koruyabiliriz? (Yayında)
  • Çocuğumuza İnternetin Zararlarını Anlatmak(Yayında)
  • Sağlıklı Ailelerde İletişim (Yayında)
  • Çocuğumuz İnternet Mağduruysa Ne Yapmalısınız?
  • Bağımlılık
  • Yabancılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Size nasıl yardımcı olabilirim?